Vaš Partner

SEO
Optimizacija za pretraživače

SEO optimizacija

Vaš SEO - Vaš Partner

Za potpunu svrsihodnost Vaše web stranice, osim estetskog izgleda, ključno je osigurati da ona stranica bude lako pronađena od strane potencijalnih korisnika.
Specijalizirani smo za SEO strategije koje će vašu prisutnost na webu dignuti na višu razinu.

što je sve potrebno optimizirati za "jedan" seo?

 • Analiza ključnih riječi

  Temeljito istraživanje ključnih riječi i analizu tržišta kako bismo identificirali najbolje strategije za ciljano privlačenje posjetitelja

 • Tehnička optimizacija

  Provodimo dubinsku tehničku analizu kako bismo osigurali da je vaša stranica tehnički ispravna i brza

 • Kvalitetan sadržaj

  Kreiramo relevantan i informativan sadržaj koji privlači korisnike i potiče njihovo angažiranje

 • Off-page optimizacija

  Izgradit ćemo kvalitetne povratne veze (backlinkove) kako bismo povećali autoritet vaše web stranice i poboljšali njezino rangiranje

 • Lokalni SEO

  Ako poslujete lokalno, pomoći ćemo vam da budete vidljivi u lokalnim rezultatima pretraživanja

 • Ciljana publika

  Sadržaj prilagođavamo ciljnoj publici

0
+
BROJ NOVIH STRANICA SVAKE MINUTE
0
+
BROJ NOVIH STRANICA SVAKOG SATA
0
+
BROJ NOVIH STRANICA SVAKOG DANA

TREBATE JOŠ INORMACIJA?

najčešća pitanja

Što je SEO optimizacija?
SEO je skraćenica za Search Engine Optimization, odnosno optimizaciju web stranica za pretraživače. Zadatak SEO optimizacije je povećanje količine i kvalitete prometa na Vašoj web stranici.
Optimizacija za tražilice (SEO) dolazi u mnogim oblicima i veličinama. Nije ograničeno na jednu tehniku ​​ili jedan jedini alat.
Svaka vrsta nudi pogodnosti koja pomažu vašoj tvrtki da stekne više posjetitelja web stranice. Dok je nekim strategijama potrebno nekoliko sati da se izvrše, druge taktike će uključivati ​​dodatno vrijeme za planiranje.
Što je On-site optimizacija?
On-site optimizacija, kako sama riječ govori, odnosi se na optimizaciju svih elemenata poput meta tagova i ostalih faktora koji se nalaze na stranici.
Prije procesa optimizacije svakako imajte na umu da stranice trebaju biti namijenjene korisnicima i sav sadržaj i svi članci trebaju odgovarati zahtjevima i potrebama korisnika.
Na On-site optimizaciju utječe struktura i sadržaj  web stranice.
Što je Off-site optimizacija?
Off-site optimizacija uključuje optimizaciju elemenata izvan domene, poput backlinkova i promocije na društvenim mrežama, te se pomoću nje povećava vidljivost i pozicija web stranice.   Off-site optimizacija uvelike se oslanja na on-site optimizaciju. Točnije, ako je vaša stranica spora, sadrži zastarjele, neažurirane informacije ili nije mobile friendly, postoji velika vjerojatnost da se vlasnici drugih web stranica neće htjeti povezati s vama niti vas promovirati putem linkova.
Što su ključne riječi?
Ključne riječi jednostavno rečeno su izrazi za pretraživanje. Ključne riječi su pojmovi od jedne ili više riječi na osnovu kojih želimo da naša web stranica bude pronađena pri pretraživanju na internetu. Ključne riječi su čvrsta veza između korisnika koji pretražuje i sadržaja na našoj web stranici.

iMATE DODATNIH PITANJA?

Slobodno nam se obratite